(22-10-2015) Omvangrijk aanpassingen PIP Netuitbreiding Kop NH

GS van de Provincie NH heeft 13 oktober jl. het aangepaste ontwerp inpassingsplan “uitbreiding elektriciteitsnetwerk kop van Noord Holland” én de “Nota van beantwoording” op de zienswijzen die ingediend waren op het ontwerp inpassingsplan.

LINK naar de website van de Provincie NH: “uitbreiding elektriciteitsnetwerk kop van Noord-Holland”

Het nieuwe en oude tracé kunt u bekijken met de LINK: “Ruimtelijke plannen”. Door in te zoomen en te dubbelklikken op het tracé kunt u zowel het nieuwe als het oude tracé apart bekijken.

Het aangepaste plan ligt ter inzage:

Vanaf 22 oktober tot en met 3 december 2015 ligt het ontwerp inpassingsplan ter inzage bij de provincie Noord-Holland (Kleine Houtweg 18 in Haarlem). Ook liggen de stukken ter inzage in de gemeentehuizen van de gemeenten Hollands Kroon, Heerhugowaard, Medemblik, Alkmaar. De stukken vindt u hieronder en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Op de site ‘zicht op beleid‘ staat de tracés.

Zienswijze indienen

U kunt van 22 oktober tot en met 3 december 2015 een zienswijze indienen op de plannen. U kunt uw zienswijze uitsluitend indienen op de volgende wijzen:

  • Per post: Gedeputeerde Staten van Provincie Noord-Holland, ter attentie van Dhr. G. Haenen
    o.v.v. zaaknummer 326406 Postbus 3007 2001 DA Haarlem
  • Mondeling: Indien u mondeling uw zienswijze in wilt dienen, dan maakt u een afspraak met de Provincie. Neemt u contact op met de Provincie via netuitbreidingkopnh@noord-holland.nl

Klik hier voor een CONCEPT ZIENSWIJZE

AGRITEAM en BERBEEVASTGOEDAVDIES helpen u graag verder bij het opstellen en indienen van een zienswijze.

Informatieavond

Op 9 november 2015 wordt voor alle omwonenden, grondeigenaren en andere betrokkenen een informatieavond georganiseerd over de inhoud van het aangepaste PIP.

Datum:  9 november 2015
Locatie:  Hotel Hoorn, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA Hoorn
Tijd:  Vrije inloop van 19.30 tot 21.30 uur

George van der Velden van AGRITEAM en André Berbee van BERBEEVASTGOEDADVIES zijn aanwezig om met u kennis te maken en te voorzien van meer informatie.

Noord Holland - George van der Velden00056192

 

 

 

George van der Velden                                                                                                  André Berbee

Meer informatie en contact met Provincie NH:

Het Ontwerp PIP, de nieuwsbrief en meer informatie over het project van de Provincie vindt u op netuitbreiding. Vragen aan de Provincie kunt u stellen via netuitbreidingkopnh@noord-holland.nl.